ACTA NONVERBAL


Descrierea companiei ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal este o companie de comunicare si relatii publice, care ofera servicii de consultanta in domeniul comunicarii, relatiilor publice, promovarii de imagine si organizeaza diverse training-uri in comunicare. Principalele domenii de expertiza ale companiei Acta Nonverbal sunt: analiza de piata si studii sociologice de marketing; media relations si comunicare cu mass-media; dezvoltarea de programe de responsabilitate sociala; evenimente speciale si lansari; training-uri in domeniul comunicarii (comunicare nonverbala, verbala, pregatire psihologica, etc.)

Euroconcurs.ro in parteneriat cu Acta Nonverbal organizeaza o serie de seminarii de pregatire pentru concursurile UE, in Bucuresti si in tara. Acestea se adreseaza vorbitorilor de limba engleza interesati sa lucreze pentru institutiile Uniunii Europene. Dupa seminarul de la Iasi din 15 si 16 iulie 2006, luna septembrie va debuta cu un seminar organizat la Bucuresti, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre compania Acta Nonverbal puteti accesa site-ul www.nonverbal.ro, iar pentru pregatirea pentru concurs puteti vizita site-ul www.euroconcurs.ro

Comunicate ACTA NONVERBAL :

Vezi toate comunicatele companiei ACTA NONVERBAL.