Advanced Nonverbal Public Speaking

BUCURESTI - 25 martie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ai curaj sa vorbesti in public? Mai sunt doar 6 zile pana la Advanced Nonverbal Public Speaking!

Advanced Nonverbal Public Speaking


Ai curaj sa vorbesti in public? Si chiar daca ai curaj, te confrunti totusi ca multi altii cu clasicele 'simptome': nod in gat, maini transpirate, imaginatie care zburda atat de tare incat iti ofera permanent imagini cu tine gafand?

Insa chiar daca treci de acestea, recunosti ca este greu sa fii cat mai convingator, ba mai mult sa ai rezultatele dorite in urma a ceea ce transmiti? Compania Acta Nonverbal vine in ajutorul tau si iti dezvaluie secretele unei prezentari de succes in cadrul cursului open Advanced Nonverbal Public Speaking.

Cursul va fi organizat in data de 30 martie 2008 la Sala de Conferinte Stirbei si vei afla cu aceasta ocazie cum sa faci o prezentare de succes, cum sa comunici mai bine verbal si nonverbal in fata unei audiente, cum sa influentezi pozitiv pe cei in fata carora vorbesti, cum sa ai mai mult succes depasindu-ti emotiile.

De ce nonverbal public speaking?

Ganditi-va ca intr-un minut dintr-o conversatie o persoana spune in jur de 100-120 de cuvinte. In acelasi minut, aceeasi persoana poate “gandi” cam 800 de cuvinte. Astfel, comunicarea nonverbala presupune acea totalitate de ganduri si sentimente care nu sunt spuse.

Atata timp cat partea verbala si cea nonverbala a unui mesaj sunt percepute ca fiind concordante, informatia verbala este receptionata integral. Daca insa se percepe o incongruenta intre partea verbala si cea nonverbala a mesajului, informatia receptionata de celalalt este transmisa in proportie de 58 % de limbajul corporal (pozitia corpului, gesturi, mimica, contact vizual, cronemica, etc), circa 34 % prin caracteristicile vocii, respectiv doar 8% prin continutul mesajului.

Asadar, componenta nonverbala a mesajului are o importanta cel putin egala cu cea a continutului, iar persoana care vorbeste transmite pe langa mesajul verbal si unul corporal (miscarile corpului, distantele interpersonale, artefactele, atingerile, privirea, expresii faciale, etc.)

Din fericire, toate aceste “secrete” pot fi invatate. Bine intelese si aplicate ele pot deveni usor o veritabila “cheie a succesului” pe toate planurile. Tehnicile de comunicare nonverbala pot fi aplicate atat in dezvoltarea personala cat si profesionala. De unde le putem invata cel mai bine daca nu de la specialisti in domeniu?

Evenimentul se doreste a fi o adevarata oportunitate pentru participantii care doresc sa isi dezvolte abilitatile de comunicare in public atat verbala cat si nonverbala, datorita faptului ca se va pune un accent deosebit pe partea practica a invatarii.

Cursul se adreseaza specialistilor in comunicare si relatii publice, directorilor si agentilor de vanzari, managerilor, liderilor de grupuri si echipe, jurnalistilor, oamenilor din showbiz, specialistilor in marketing, trainerilor, formatorilor, consultantilor, etc.

Cei interesati sa isi maximizeze abilitatile de prezentare in public pot afla mai multe informatii accesand site-ul companiei www.nonverbal.ro.


Aveti acum sansa sa va revolutionati viata profesionala, dar si pe cea personala !


Grabiti-va ! Locurile sunt limitate !

Despre ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal este o companie de training si consultanta in domeniul comunicarii, fiind numarul 1 in aria de training pentru transferul si dezvoltarea abilitatilor de comunicare nonverbala, creand primul site din Romania dedicat acestui domeniu (www.nonverbal.ro). Compania are peste 5 ani de experienta in organizarea de traininguri, conferinte si diverse evenimente, oferind cursuri deschise si in-house in domeniul comunicarii (relatii publice, relatii cu media, comunicare interpersonala, comunicare nonverbala, comunicare de criza), scoli de vara si workshopuri.


Parteneri media
www.ele.ro
www.bloombiz.ro
www.comunicatedepresa.ro
www.damaideparte.roTeodora Adamache
Asistent Manager Acta Nonverbal
0731 31 68 78
teodora.adamache@nonverbal.ro
www.nonverbal.ro