Ce conteaza mai mult: gesturile sau cuvintele?- curs deschis ACTA NONVERBAL

BUCURESTI - 29 mai 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Compania de training si consultanta in comunicare Acta Nonverbal organizeaza un curs deschis pe tema sporirii abilitatilor de prezentare prin comunicarea non-verbala (“comunicarea fara cuvinte”). Acesta va avea loc sambata, 2 iunie 2007, la Biblioteca Central Universitara, sala “Dan Simonescu” si va fi sustinut de drd. Mihaela Liliana Stroe, trainer specializat in comunicare nonverbala.

Noutatea cursului consta in aplicatiile multiple ale informatiilor furnizate, care permit imbunatatirea tehnicilor de vanzari dar si o mai buna prezentare individuala, in vederea construirii unei cariere de succes. Datorita acestei caracteristici, cursul se adreseaza unei game diversificate de publicuri-tinta, incepand cu persoanele care lucreaza in vanzari si terminand cu absolventii in cautarea unui loc de munca.

Cursul contine cele mai noi informatii in domeniu, atestate stiintific, si urmareste urmatoarea structura:
•intelegerea audientei,
•modalitatea de mentinere a atentiei audientei,
•elemente non-verbale pentru castigarea increderii
•elemente pentru mentinerea controlului in relationare
•artefactele potrivite in raport cu audienta
•tehnici de comunicare eficienta a informatiei
•limbajul non-verbal indicat in cadrul unei prezentari
•elementele vestimentare si de accesorizare potrivite intr-o prezentare

Participantii vor beneficia de un curs interactiv, foarte dinamic, cu jocuri de rol si alte aplicatii practice, primind de asemenea un suport de curs tip sinteza. Inscrierea la acest curs este garantia unei schimbari comportamentale pozitive, cu multiple beneficii pe viitor. Prin urmare, este vorba de o investitie in propria persoana, care se va dovedi un punct in plus in conditiile in care doar 10% din ceea ce transmitem verbal influenteaza audienta, restul tinand in intregime de comunicarea fara cuvinte.

Despre ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal este o companie de training si consultanta in comunicare, relatii publice si marketing, fondata in 2002, care promoveaza importanta si necesitatea cunoasterii comunicarii nonverbale in toate aspectele vietii noastre profesionale si personale. Acta Nonverbal este prima companie din Romania care si-a propus sa creeze un portal dedicat comunicarii nonverbale (www.nonverbal.ro), unde cei interesati sa gasesca informatii despre acest domeniu.
Drd. Mihaela Liliana Stroe
stroe.mihaela@nonverbal.ro
office@nonverbal.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acta-nonverbal/ce-conteaza-mai-mult-gesturile-sau-cuvintele-curs-deschis-acta-nonverbal