Filipe Carrera te invata cum sa faci business networking!

Locul desfasurarii: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Organizator: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Cat de mult te preocupa sa iti dezvolti reteaua de contacte profesionale? Abilitatile de comunicare cu parteneri de afaceri, abilitatile de folosire a retelelor sociale pentru promovarea produselor si serviciilor tale, abilitatile de networking sunt indispensabile pentru cresterea afacerii tale in vremurile actuale. Asigura-ti succesul prin participarea la primul eveniment de business networking profesionist cu Filipe Carrera!

Vino la Camera de Comert si Industrie a Romaniei in data de 26 octombrie 2009, incepand cu ora 17.00! Evenimentul va cuprinde in prima parte un workshop despre business networking, in care participantii vor avea ocazia sa afle cum pot folosi acest instrument pentru a-si creste reteaua de contacte si relatii.

Iata care este agenda workshopului:
1. De ce vorbim de "networking" in afaceri?
2. Oportunitati de Business Networking
3. Networking folosind tehnologiile informatice
4. Business Networking-ul in relatiile internationale

Iar in partea a doua va fi un eveniment de business networking clasic in care participantii vor avea ocazia sa “exerseze” in direct tehnicile predate de Filipe Carrera si vor putea gasi mai usor modalitati sa intre in contact cu potentiali parteneri, clienti, investitori sau furnizori..
Filipe Carrera (www.filipecarrera.com) este speaker international, trainer, coach si consultant. Detine un Master in Business Administration si este specializat in economie, e-business, e-learning si marketing. In 2008 a primit distinctia de cel mai bun trainer din lume la congresul mondial al organizatiei Junior Chamber International, unde este responsabil dezvoltarea oportunitatilor de training ale organizatiei in Europa.

In plus este autorul unei carti despre Networking si a unei carti despre Marketingul Digital (Digital Marketing in the web 2.0 Version - What you can't ignore), care se situeaza in topul 10 al celor mai bine vandute carti de management in Portugalia. El afirma “este momentul sa iesiti la lumina atat in mediul offline cat si online, sa prezintati clientilor compania si produsele voastre, pentru ca sunt multe oportunitati de prins in aceasta perioada. Trebuie doar sa le cautati folosind la maxim puterea business networking-ului."

Partenerii media ai evenimentului sunt: Business Standard, Money Express, Cariere, Nonverbal Magazine, Elevate, PC World, Computer World, Network World, Business-Edu.ro, Hr-romania.ro, Empower.ro, Calendarevenimente.ro, Audiosfera.ro, Afaceri.ro, Plandeafacere.ro, Traineri.ro, Freelanceri.ro, Jobmate.ro.
Participantii la eveniment vor beneficia de un abonament gratuit la ziarul Business Standard timp de o luna si de cartea “Marketingul in era digitala” scrisa de Philip Kotler, Dipak Jain si Suvit Maesincee oferita de editura Meteor Press.Vizitati site-ul www.proactivesolutions.ro pentru a afla mai multe informatii despre acest eveniment. Pentru inscrieri ne puteti scrie la info@proactivesolutions.ro sau sunati la numerele de telefon 0720 44 34 00 si 0723 505 110.

Despre ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal este o companie de comunicare si relatii publice, care ofera servicii de consultanta in domeniul comunicarii, relatiilor publice, promovarii de imagine si organizeaza diverse training-uri in comunicare. Principalele domenii de expertiza ale companiei Acta Nonverbal sunt: analiza de piata si studii sociologice de marketing; media relations si comunicare cu mass-media; dezvoltarea de programe de responsabilitate sociala; evenimente speciale si lansari; training-uri in domeniul comunicarii (comunicare nonverbala, verbala, pregatire psihologica, etc.)

Euroconcurs.ro in parteneriat cu Acta Nonverbal organizeaza o serie de seminarii de pregatire pentru concursurile UE, in Bucuresti si in tara. Acestea se adreseaza vorbitorilor de limba engleza interesati sa lucreze pentru institutiile Uniunii Europene. Dupa seminarul de la Iasi din 15 si 16 iulie 2006, luna septembrie va debuta cu un seminar organizat la Bucuresti, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Pentru mai multe informatii despre compania Acta Nonverbal puteti accesa site-ul www.nonverbal.ro, iar pentru pregatirea pentru concurs puteti vizita site-ul www.euroconcurs.ro

Participare: Intrare libera