INTACT MEDIA GROUP recomanda expozitia de Fine Art Photography “The Shape of Light by Nicolae Cosniceru”

BUCURESTI - 12 februarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment


INTACT MEDIA GROUP recomanda expozitia de Fine Art Photography “The Shape of Light by Nicolae Cosniceru” care va avea loc in perioada 26 februarie - 8 martie 2009, la sala de expozitie a “Bursei Marfurilor Creative”. Expozitia va fi vernisata in ziua de 26 februarie, incepand cu ora 19:30.

INTACT MEDIA GROUP recomanda expozitia de Fine Art Photography  “The Shape of Light by Nicolae Cosniceru”

Evenimentul este organizat de Acta Nonverbal si Cosniceru FineArt cu sprijinul Institutului Cultural Roman, A&M International, The Ark, Sistelse si IMATECh TI si are ca parteneri media Radio Romania Cultural, Initiative Media, revista online Nonverbal Magazine (www.nonverbal.ro) , calendarevenimente.ro , empower.ro, hr-romania.ro .

Nicolae Cosniceru a realizat fotografie profesională pentru agenţii de renume, având clienţi de prestigiu. Din momentul în care a devenit fotograf profesionist, a pus pe o poziţie prioritară îmbogăţirea bagajului de cunoştinţe şi perfecţionarea. A avut posibilitatea să lucreze cu fotografi în studiouri profesionale din Munchen şi a participat la workshopuri internaţionale în Germania, Marea Britanie şi Austria.

Artistul fotograf Nicolae Cosniceru impresioneaza acum printr-un nou concept de arta fotografica, Fine Art Photography. El lanseaza cu ocazia acestei expozitii un nou brand denumit “Cosniceru FineArt” si doreste să fie recunoscut drept un artist ce poate si reuseste să-şi exprime stilul prin creaţii personale care să bucure simţul artistic al publicului. Însă acest statut nu-l va opri să continue vechea activitate profesională, dimpotrivă, va constitui un atu puternic în relatia lui cu viitorii clienti.

Un fascinant preambul pentru acest eveniment de arta recomandat de INTACT MEDIA GROUP si organizat de divizia de PR & Media a companiei Acta Nonverbal si Cosniceru FineArt il puteti vedea vizitand site-ul dedicat www.fineartphotography.ro.

Despre ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal oferă consultanţă în domeniul comunicării, relaţiilor cu mass-media şi promovării de imagine. Compania este condusă din 2002 de Drd. Mihaela Liliana Stroe (www.mihaelastroe.ro) , care este din 2008 agentul artistului fotograf Nicolae Coşniceru reprezentându-l la evenimente naţionale şi internaţionale de fotografie şi artă.
Date contact: Teodora Adamache –Asistent Manager Acta Nonverbal
www.acta.nonverbal.ro
www.nonverbal.ro
teodora.adamache@nonverbal.ro
0731 31 68 78
0741 24 72 60

teodora.adamache@nonverbal.ro