O zi de NLP in Marketing

BUCURESTI - 26 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Acta Nonverbal, una dintre cele mai dedicate companii de training si consultanta in comunicare din Romania, anunta organizarea unui curs inedit de NLP aplicat in domeniul marketingului, dorind sa raspunda unei nevoi tot mai accentuate de informare si instruire in acest segment. Anuntul vine odata cu lansarea unui maraton al cursurilor destinate dezvoltarii personale si profesionale care au ca teme centrale tehnicile nonverbale de negociere, networking & personal branding, nonverbal public speaking si initierea NLP in marketing.

Acest maraton al cursurilor deschise va debuta in forta cu „O zi de NLP in Marketing”, duminica, 28 octombrie 2007, incepand cu ora 9.30, la sala de conferinte Stirbei, din strada Stirbei, nr. 104-106. Realizat intr-o locatie care imbina profesionalismul, modernismul si traditionalismul caselor interbelice, cursul se adreseaza specialistilor in marketing si comunicare, directorilor si agentilor de vanzari, managerilor, liderilor de grupuri si echipe, trainerilor, formatorilor, dar si consultantilor.

Trainerii cu experienta in NLP, marketing si comunicare, drd. Mihaela Liliana Stroe si Alin Radu Ghizasan, va vor ajuta in identificarea nevoilor si dorintelor clientilor existenti si potentiali, determinarea strategiei optime pentru un anumit produs si in crearea unei prime impresii pozitive in activitatea cu clientii, pentru a deveni astfel maestrii in atragerea cat mai multor consumatori.

Principalele metode de training folosite de catre cei doi specialisti sunt: participarea interactiva, discutiile de grup, demonstratiile, exercitiile practice si jocurile de rol cu feedback din partea colegilor, dar si a trainerilor. Participantii la primul curs de NLP in marketing vor fi in numar de 20, iar taxa de inscriere este de 297 RON (TVA inclus).

Pentru inscrierea la acest curs trebuie sa trimiteti un email de confirmare la adresa office@nonverbal.ro sau sa sunati la numarul de telefon 0788 456 901. Mai multe informatii despre cursurile deschise puteti obtine accesand site-ul companiei: www.nonverbal.ro .

Despre ACTA NONVERBAL

Acta Nonverbal este o companie care ofera servicii de training si consultanta in domeniul comunicarii, marketingului, relatiilor publice si mediatice, promovarii de imagine si dezvoltarii comunicarii organizationale. Principalele domenii de expertiza ale companiei Acta Nonverbal sunt: analiza de piata si studii sociologice de marketing; relatii publice si branding, media relations si comunicare cu mass-media; evenimente speciale si lansari; training-uri in domeniul comunicarii (comunicare nonverbala, negociere, public speaking, networking, personal branding etc.).
drd. Mihaela Liliana Stroe
0788 456 901
stroe.mihaela@nonverbal.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acta-nonverbal/o-zi-de-nlp-in-marketing