Premiera „The Brainstorm Part II" - spectacolul fenomen propune o nouă călătorie artistică în adâncurile emoțiilor umane

BUCURESTI - 30 mai 2024

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociația Acting Up vă invită la premiera mult așteptatului spectacol "The Brainstorm Part II”.

Reprezentațiile vor avea loc în următoarele zile:

- 3 iunie, ora 19 – Teatrul Dramaturgilor Români

- 4 iunie, ora 19 – Teatrul Dramaturgilor Români

- 16 iunie, ora 19 – Teatrul Victoriei, Pitești

- 17 iunie, ora 19 – Teatrul Masca

- 18 iunie, ora 19 – Teatrul Masca

- 19 iunie, ora 19 – Teatrul Toma Caragiu, Ploiești

- 25 iunie, ora 19 – Teatrul Național Craiova

După succesul incontestabil al spectacolului fenomen „The Brainstorm Part I”, acest nou capitol promite o explorare profunda a traumei transgeneraționale.

Synopsis

„Începutul anilor `90. După aproape cincizeci de ani de comunism e democrație în România. Toată lumea încearcă să își trăiască noua libertate dobândită, într-o perioadă plină de haos și incertitudine. Nu mai sunt vitrine goale, nu mai trebuie să ne îmbrăcăm toți la fel, nu mai e nevoie să zicem „tovarășe”. Viitorul sună bine. Realitatea va dovedi contrariul.”

"The Brainstorm Part II" este scris de dramaturga Diana Mănăilă, în urma numeroaselor ateliere de explorare a relațiilor dintre părinți și adolescenți din perspectiva traumelor transgeneraționale. Acestea au fost susținute, la inițiativa Asociației Acting up, de o echipă multidisciplinară formată din psihologul Silvia Ciubotaru (Guță) și actorul și trainerul Vladimir Purdel.

La fel ca și „The Brainstorm Part I”, spectacolul „The Brainstorm Part II” poartă semnătura regizorală a lui George Lepădatu.

Distribuție:

Andrei Barbu, Eduard Chimac, Vlad Lință, Lorena Luchian, David Mandache, Diana Mănăilă, Daria Pentelie, Yasmin Petroșanu, Vladimir Purdel, Jawad Shahbazimoghadam, Daniel Stănciucu.

Regia și light-design: George Lepădatu

Scenografia: Arh. Ana-Maria Mănăilă

Costume: Flavius Stîngaciu

Coregrafia: Flavia Giurgiu

Sound design: Daniel Stănciucu

Pregătire muzicală: Lorena Luchian

Univers sonor: Enver Mamut

Asistent regie: Diana Mănăilă

Grafică: Miruna Matel și Enver Mamut

Foto: Maria Damian

Video content: Maria Oprina

Spectacolul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul   nu   reprezintă   în   mod   necesar  poziţia  Administrației   Fondului   Cultural   Național.   AFCN   nu   este   responsabilă   de   conținutul proiectului sau de modul  în  care  rezultatele  proiectului  pot  fi  folosite. Acestea sunt  în întregime  responsabilitatea   beneficiarului  finațării.

Vă invităm să veniți în această călătorie emoțională și să descoperiți magia teatrului care vindecă și inspiră toate categoriile de vârstă.

Haideți să fiți parte din magia „The Brainstorm Part II"

Fotografii și informații aici.

Despre Acting up

Despre Asociația Acting Up:
Asociația Acting Up este o companie de teatru formată din actori tineri, recunoscută pentru spectacolele sale unice și inovatoare care abordează teme actuale, dar profunde, punând accent atât pe artă cât și pe dezvoltarea personală prin artă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acting-up/premiera-the-brainstorm-part-ii-spectacolul-fenomen-propune-o-noua-calatorie-artistica-in-adancurile-emotiilor-umane