Esti fotograf?

BUCURESTI - 19 iunie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Esti media designer, arhitect sau lucrezi in departamentul de marketing ori intr-o agentie de PR sau creatie? Atunci sigur esti interesat de fotografie, color-management si print! Epson Print Academy este un workshop unic pentru fotografii amatori si profesionisti din Romania! Sambata, 28 iunie are loc un nou curs EPA la care va invitam sa va inscrieti. Locurile sunt limitate.

Esti fotograf?

Participantii au posibilitatea directa sa fotografieze 2 fotomodele cu cele mai bune aparate foto DSRL Nikon D3 si D300. Nu va aduceti echipamentul propriu! Totul vi se pune la dispozitie la workshop. Veti fi initiati in secretele programelor de prelucrare a imaginilor Adobe Lightroom si Apple Aperture ; chiar dumneavoastra veti exersa la computerul Apple cum si ce sa faceti cu o imagine dupa ce ati captat-o, sa o prelucrati si sa o printati pe cea mai performanta imprimanta pusa la dispozitie de Epson Romania.
De la expertul in color-management veti invata, practic, cum sa va calibrati monitorul si cum sa realizati profilul de culoare al imprimantei in functie de tipul de hartie foto utilizata. Veti putea da “print” pe fotografia pe care ati realizat-o in timpul workshopului si va veti minuna cat de important este sa detii o imprimanta foto de calitate exceptionala, care nu necesita investitii exagerate. Mai mult, va vom prezenta numeroase noutati tehnice din industria fotografica, precum aparatura de calibrare foto de la xRite sau tabletele grafice de la Wacom, iar fotograful Simion Buia va va introduce in tehnici de iluminare de studio asa cum a invatat el in tara unde profeseaza, Germania. Nu in ultimul rand, veti primi informatii juridice asupra drepturilor de copyright.
Cursul foto are loc intr-o locatie tip studio, in Bucuresti si este organizat de Action Concept cu parteneri-lideri pe piata fotografica din lume, precum Adobe, Apple, Epson, Eizo, Nikon, Wacom sau X-Rite.
Daca mai ezitati, va invitam sa consultati site-ul oficial al workshopului Epson Print Academy la www.printacademy.ro , unde puteti afla detalii asupra taxei si modalitatii de inscriere.

Despre Action Concept SRL

Action Concept este firma specializata in organizarea si sustinerea de workshopuri fotografice in Romania. In parteneriat cu firme de top din domeniul fotografic si nu numai, Action Concept doreste sa ofere doza necesara de profesionalism prin educatie tuturor celor interesati de fotografie in general.

Raluca Bogdan
Coordonator PR
Telefon: 0763 654 920

office@actionconcept.ro