actiona

Comunicate de presa si evenimente pe tema actiona

 • actiona

  Resita, Caras Severin - 23 august 2004

  Comunicat de INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA

  ... actiona in zona Clisurii Dunarii (urmarita general, pentru savarsirea infractiunii de trafic de migranti) a fost retinuta si deferita justitiei datorita colaborarii operative intre politistii de frontiera din Caras Severin ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre actiona

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul actiona.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la actiona. Informatiile despre actiona cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul actiona, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la actiona, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.