actionarit    

Comunicate de presa si evenimente pe tema actionarit

 • actionarit. 21 de IMM-uri şi 6 ONG-uri implicate în proiectul ”ACTIONariat pentru Comunitate!”

  actionarit

  Bucuresti - 27 August 2015

  Comunicat de Asociatia CSR Nest

  București, 26 august 2015 - Asociația CSR Nest a derulat în perioada octombrie 2014 – august 2015 proiectul ”ACTIONariat pentru Comunitate !”. Proiectul, în valoare de 62.600 lei a fost realizat în proporție de 88,82% cu sprijinul fin ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: comunitate , proiect , csr nest , actionarit

  Vezi toate comunicatele de presa despre actionarit

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul actionarit.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la actionarit. Informatiile despre actionarit cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul actionarit, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la actionarit, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.