Actiune imobiliara

Definitie Actiune imobiliara

Actiune civila care are ca obiect pretentii privitoare la bunuri asupra unui bun imobil (prin natura lui, prin destinatia sau prin obiectul la care se aplica).Este de competenta instantei locului unde este sitat imobilul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune imobiliara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune imobiliara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune imobiliara. Definitiile termenilor despre Actiune imobiliara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune imobiliara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune imobiliara.