Actiune in anularea actelor notariale

Definitie Actiune in anularea actelor notariale

Varietate a actiunii in anulare avand ca finalitate desfiintarea actelor notariale lovite de nulitate relativa.Poate fi promovata numai de persoana ocrotita prin dispozitia legala incalcata cu prilejul intocmirii actului de notarul public.Pana la anularea prin hotarare judecatoreasca irevocabila, actul notarial atacat se prezuma ca fiind valabil indeplinit.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in anularea actelor notariale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in anularea actelor notariale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in anularea actelor notariale. Definitiile termenilor despre Actiune in anularea actelor notariale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in anularea actelor notariale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in anularea actelor notariale.