Actiune in anularea adoptiei

Definitie Actiune in anularea adoptiei

Varietate a actiunii in anulare prin care se solicita instantei pronuntarea unei hotarari judecatoresti de anulare a unei adoptii lovita de nulitate relativa.Poate fi introdusa la instanta de jduecata competenta in termenul general de prescriptie, numai de persoanele ocrotite prin dispozitia legala incalcata (anume de persoanele lipsite de capacitate de exercitiu sau de persoanele al caror consimtamant la adoptie a lipsit sau a fost viciat).O atare actiune nu mai poate fi promovata dupa ce partea indreptatita a confirmat valabil (expresa sau tacit) actul anulabil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in anularea adoptiei? Propune definitie

Poze Actiune in anularea adoptiei

 • Sigla Ziua Nationala a Adoptiei

  Poza: 2 Iunie - Ziua Nationala a Adoptiei

 • Anulare

  Poza: Totul despre anularea filtrului de particule

 • Anularea filtrului DPF, solutie utila posesorilor de masini cu motoare Diesel

  Poza: Anularea filtrului DPF, solutie utila posesorilor de masini cu motoare Diesel

 • Unitate Acustica HOWATHERM®”

  Poza: Prima utilizare a spumei Basotect® pentru anularea zgomotului produs de aparatele de climatizare

 • Vezi toate pozele despre Actiune in anularea adoptiei

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in anularea adoptiei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in anularea adoptiei. Definitiile termenilor despre Actiune in anularea adoptiei cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in anularea adoptiei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in anularea adoptiei.