Actiune in contestare de stat

Definitie Actiune in contestare de stat

Varietate a actiunii de stat de specificul careia este ca prin intermediul ei reclamantul solicita modificarea starii civile a altei persoane.Spre exemplu:- actiunea in tagaduirea paternitatii,- actiune in contestarea filiatiei fata de mama,- actiunea in contestarea recunoasterii adoptiei, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in contestare de stat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in contestare de stat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in contestare de stat. Definitiile termenilor despre Actiune in contestare de stat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in contestare de stat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in contestare de stat.