Actiune in prestatie tabulara

Definitie Actiune in prestatie tabulara

Actiune reala prin care cel indreptatit sa-si intabuleze in cartea funciara un drept real imobiliar poate cere instantei judecatoresti sa dispuna inscrierea acelui drept in cartea funciara , daca cel obligat refuza sa predea inscrisul necesar pentru stramutarea sau constituirea dreptului respectiv in favoarea sa.Aceasta actiune urmareste sa scop obtinerea unei hotarari judecatoresti care sa suplineasca inscrisul de constituire sau de stramutare a dreptului imobiliar si sa serveasca la intabularea acestuia.In esenta, printr-o asemenea hotarare se dispune numai inscrierea in cartea funciara a unui drept real in favoarea reclamantului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in prestatie tabulara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in prestatie tabulara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in prestatie tabulara. Definitiile termenilor despre Actiune in prestatie tabulara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in prestatie tabulara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in prestatie tabulara.