Actiune in reclamatie de stat

Definitie Actiune in reclamatie de stat

Varietate a actiunii de stat care se distinge prin aceea ca prin intermediul ei reclamantul solicita sa i se stabileasca sau sa i se modifice starea civila.Fac parte din aceasta subgrupa:- actiunea in stabilirea maternitatii- actiunea in stabilirea paternitatii din afara casatoriei- actiunea de divort- actiunea de desfacere a adoptiei, etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in reclamatie de stat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in reclamatie de stat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in reclamatie de stat. Definitiile termenilor despre Actiune in reclamatie de stat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in reclamatie de stat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in reclamatie de stat.