Actiune in rectificarea cartii funciare

Definitie Actiune in rectificarea cartii funciare

Actiune civila prin care se urmareste inlaturarea inscrierilor neintemeiate efectuate in cartea funciara.Acelasi lucru cu Actiune in rectificarea inscrierilor in cartea funciara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune in rectificarea cartii funciare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune in rectificarea cartii funciare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune in rectificarea cartii funciare. Definitiile termenilor despre Actiune in rectificarea cartii funciare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune in rectificarea cartii funciare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune in rectificarea cartii funciare.