Actiune la purtator

Definitie actiune la purtator

este un tip de actiune care nu are indicat pe ea numele si prenumele titularului si care confera detinatorului, oricare ar fi el, toate drepturile ce decurg din aceasta. In cazul in care in contractul de societate nu s-a precizat altfel, actiunile emise vor fi la purtator.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune la purtator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul actiune la purtator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la actiune la purtator. Definitiile termenilor despre actiune la purtator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la actiune la purtator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la actiune la purtator.