Actiune mobiliara

Definitie Actiune mobiliara

Actiune civila care are ca obiect pretentii privitoare la drepturi asupra unui bun mobil (corporal sau incorporal) ori mobil prin anticipatie.Este de competenta instantei domiciliului paratului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune mobiliara? Propune definitie

Poze Actiune mobiliara

 • Casa Ioana Christmas Soup Kitchen

  Poza: Actiune caritabila Gara de Nord - Casa Ioana Christmas Soup Kitchen

 • Proiectul WorckForm, finant de Comisia Europea, prin programul Tineret in Actiune, prezinta spectacolul educativ

  Poza: Proiectul WorckForm, finant de Comisia Europea, prin programul Tineret in Actiune, prezinta spectacolul educativ " De ce sa fac ceva?"

 • Actiune Promotionala

  Poza: Actiune Promotionala

 • Actiune umanitara

  Poza: Actiune umanitara

 • Vezi toate pozele despre Actiune mobiliara

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune mobiliara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune mobiliara. Definitiile termenilor despre Actiune mobiliara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune mobiliara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune mobiliara.