Actiune nominativa

Definitie actiune nominativa

tip de actiune care are inscris pe ea numele actionarului si care nu poate fi transmisa altei persoane fara acordul societatii. Actiunea nominativa poate fi platita si in transe. Legea prevede ca actiunile emise de societatile bancare sa fie actiuni nominative.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune nominativa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul actiune nominativa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la actiune nominativa. Definitiile termenilor despre actiune nominativa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la actiune nominativa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la actiune nominativa.