Actiune ordinara

Definitie Actiune ordinara

Actiune ce da drept la dividend (asupra rezultatelor nete ale firmei), un drept la eventualul produs al lichidarii societatii, precum si un drept de vot in adunarea generala a actionarilor.Venitul pe care il aduc este fluctuant in functie de profitul realizat. Vezi si Actiune, Actiune privilegiata

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune ordinara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune ordinara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune ordinara. Definitiile termenilor despre Actiune ordinara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune ordinara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune ordinara.