Actiune personala

Definitie Actiune personala

Actiune in justitie care se intemeiaza pe un drept personal (de creanta) si serveste la exercitarea sau apararea acelui drept.Prin actiuni de acest gen se valorifica drepturile care se nasc din contracte, din alte acte juridice, din lege, din fapte cauzatoare de prejudicii etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune personala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune personala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune personala. Definitiile termenilor despre Actiune personala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune personala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune personala.