Actiune privilegiata

Definitie Actiune privilegiata

Sinonime - actiuni preferentiale, actiuni de prioritate Actiuni create prin actul constitutiv al societatii pe actiuni si care asigura posesorilor lor avantaje mai mari decat actiunile obisnuite: - fie dau dreptul la dividende speciale, - fie comporta posibilitatea prelevarii dividendelor inainte de orice alta repartizare, - fie confera un vot plural in Adunarea Generala a Actionarilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune privilegiata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune privilegiata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune privilegiata. Definitiile termenilor despre Actiune privilegiata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune privilegiata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune privilegiata.