Actiune

Definitie Actiune

1. Un titlu financiar obisnuit (comun) ce reprezinta dreptul de proprietate al detinatorului asupra unei parti dintr-o companie, drept obtinut in urma investirii de capital. Actiunile pot fi tranzactionate la o bursa de valori. Actiunile pot fi ordinare, sau privilegiate.Pentru detalii, vezi art.91-109 din Legea 31/1990 privind societatile comerciale.2. Vezi Fapt juridic.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiune. Definitiile termenilor despre Actiune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiune.