Actiuni gemene

Definitie Actiuni gemene

Sunt actiunile a doua societati independente din punct de vedere juridic si ai caror actionari sunt aceiasi. Aceste actiuni se leaga in mod indisolubil cu ocazia reunirii celor doua societati si nu pot fi tratate in mod separat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiuni gemene? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiuni gemene.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiuni gemene. Definitiile termenilor despre Actiuni gemene cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiuni gemene, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiuni gemene.