Actiuni la purtator

Definitie Actiuni la purtator

Actiuni emise de societatile comerciale de capitaluri fara ca pe ele sa fie mentionat numele titularului. Drepturile incorporate in asemenea actiuni apartin celui care le poseda, transmitandu-se cu usurinta de la un posesor la altul prin simpla traditiune materiala a titlului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiuni la purtator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiuni la purtator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiuni la purtator. Definitiile termenilor despre Actiuni la purtator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiuni la purtator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiuni la purtator.