Actiuni omenesti

Definitie Actiuni omenesti

Faptele comisive ori omisive ale omului savarsite cu sau fara intentia de a produce efecte juridice civile, constand in nasterea, modificarea sau stingerea de raporturi juridice civile concrete. Este vorba, deci, atat de actiuni voluntare, dorite, cat si de cele involuntare, nedorite de om.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actiuni omenesti? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actiuni omenesti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actiuni omenesti. Definitiile termenilor despre Actiuni omenesti cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actiuni omenesti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actiuni omenesti.