Activ de exploatare

Definitie Activ de exploatare

Sinonim - active comerciale Este format din activul circulant si imobilizari, si anume: lichiditati, instalatii de productie, ateliere, etc., ce permit exploatarea comerciala. Opusul acestora sunt activele in afara exploatarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ de exploatare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ de exploatare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ de exploatare. Definitiile termenilor despre Activ de exploatare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ de exploatare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ de exploatare.