Activ fictiv

Definitie Activ fictiv

Active care nu au existenta de sine statatoare, ci sunt considerate ca atare in virtutea unei conventii sau acceptiuni date prin legi sau alt gen de reglementari juridice.In aceasta categorie se includ:- cheltuielile de constituire a firmei, - cheltuielile de crestere a capitalului, - primele platite la rascumpararea obligatiunilor, - cheltuielile pentru prospectiuni, studii si pentru reclama ocazionate de realizarea sediului firmei. Asemenea cheltuieli au caracter ocazional si sunt susceptibile de a crea conditii pentru obtinerea unor beneficii, dar nu au existenta statatoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ fictiv? Propune definitie

Poze Activ fictiv

 • Valeriu Todirascu

  Poza: Medicina primară şi secundară: subfinanţate şi secătuite prin decontări ale CNAS de 100 mln € anual în baza raportărilor fictive

 • Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro elimina contaminantii regasiti in apa de baut

  Poza: Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro elimina contaminantii regasiti in apa de baut

 • Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

  Poza: Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

 • Stagii de practică pentru studenții de la profilurile economic şi administrație publică

  Poza: Beneficii pentru studenții participanți în cadrul proiectului „Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV 2020!” - POCU/626/6/13/130823

 • Vezi toate pozele despre Activ fictiv

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ fictiv.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ fictiv. Definitiile termenilor despre Activ fictiv cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ fictiv, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ fictiv.