Activ financiar

Definitie Activ financiar

Intr-o acceptiune larga, un activ financiar este un drept, in cele mai dese cazuri materializat intr-un titlu, privind perceperea viitoare a unei sume sau a mai multor sume de bani.Activele financiare sunt tranzactionate in cadrul pietei financiare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ financiar? Propune definitie

Poze Activ financiar

 • A aparut FINANCIARUL nr.12

  Poza: A aparut FINANCIARUL nr.12

 • A aparut FINANCIARUL nr.13

  Poza: A aparut FINANCIARUL nr.13

 • A aparut FINANCIARUL nr. 14

  Poza: A aparut FINANCIARUL nr. 14

 • A aparut FINANCIARUL nr. 22

  Poza: A aparut FINANCIARUL nr. 22

 • Vezi toate pozele despre Activ financiar

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ financiar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ financiar. Definitiile termenilor despre Activ financiar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ financiar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ financiar.