Activ fix

Definitie Activ fix

Bunuri materiale a caror valoare se transmite indirect produsului finit.Se au in vedere:- cladiri ale intreprinderilor- terenurile- instalatii si diverse echipamente de investitii, cunoscute sub denumirea de mijloace fixe.Vezi si Mijloace fixe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ fix? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ fix.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ fix. Definitiile termenilor despre Activ fix cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ fix, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ fix.