Activ imobilizat

Definitie Activ imobilizat

Sinonim - imobilizariAcele bunuri si valori care, avand in vedere destinatia lor, au vocatia sa ramana o perioada indelungata (de regula mai mare de un an) in intreprindere.Nu se consuma la prima utilizare.Criteriului de utiizare i se adauga cel de proprietate juridica. In cadrul imobilizarilor nu sunt cuprinse decat bunurile asupra carora intreprinderea isi exercita dreptul de proprietate juridica.Valoarea activelor imobilizate se recupereaza, in general, prin sistemul amortizarilor. Cazurile in care deprecierile sunt inregistrate prin sistemul provizioanelor sunt destul de rare.Ca urmare a deprecierii, activele imobilizate (ca de altfel si activele circulante9 sunt inscrise in bilant la valoarea neta contabila.Activul imobilizat cuprinde imobilizarile necorporale, imobilizarile corporale si imobilizarile financiare.Vezi Active.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ imobilizat? Propune definitie

Poze Activ imobilizat

 • Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro elimina contaminantii regasiti in apa de baut

  Poza: Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro elimina contaminantii regasiti in apa de baut

 • Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

  Poza: Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

 • Stagii de practică pentru studenții de la profilurile economic şi administrație publică

  Poza: Beneficii pentru studenții participanți în cadrul proiectului „Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV 2020!” - POCU/626/6/13/130823

 • Stagii de practică pentru studenții de la profilurile economic şi administrație publică

  Poza: Susținerea studenților din domeniile economic și administrație publică „Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV 2020!”-POCU/626/6/13/130823

 • Vezi toate pozele despre Activ imobilizat

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ imobilizat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ imobilizat. Definitiile termenilor despre Activ imobilizat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ imobilizat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ imobilizat.