Activ intangibil

Definitie Activ intangibil

Active nemateriale, precum:- procedee de fabricatie- licente- brevete de inventie (patente)- documentatii tehnice- scheme operatorii- marci de fabrica, comerciale si de servicii etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ intangibil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ intangibil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ intangibil. Definitiile termenilor despre Activ intangibil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ intangibil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ intangibil.