Activ net corijat

Definitie Activ net corijat

In contabilitate, activul net contabil corectat (+/-) cu plusurile sau minusurile de valoare latente.Este o informatie primordiala in operatii de evaluare (de intreprinderi), de fuziune etc.Activul net corijat se determina fie pe cale de expertiza, fie printr-o evaluare a elementelor de activ nemonetar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ net corijat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ net corijat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ net corijat. Definitiile termenilor despre Activ net corijat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ net corijat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ net corijat.