Activ real

Definitie Activ real

Active identificabile, indiferent ca sunt sau nu active tangibile.Spre exemplu:- instalatiile- echipamentele- mijloacele auto- licentele- brevetele- marcile de fabrica- marcile de comert- marcile de servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ real? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ real.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ real. Definitiile termenilor despre Activ real cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ real, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ real.