Activ succesoral

Definitie Activ succesoral

Ansamblul valorilor pozitive (drepturi patrimoniale si bunuri) existente in patrimoniul unei persoane fizice la data decesului acesteia, care formeaza obiectul transmisiunii mostenirii si totodata al impartelii succesorale.Fac parte din activul succesoral bunurile mobile, bunurile imobile, precum si creantele defunctului (fata de mostenitori si fata de terti).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ succesoral? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ succesoral.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ succesoral. Definitiile termenilor despre Activ succesoral cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ succesoral, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ succesoral.