Activ tranzitoriu

Definitie Activ tranzitoriu

Sunt posturi de regularizare a activului bilantului in scopul de a nu tine cont de angajamentele exercitiului financiar in curs, dar care privesc un exercitiu ulterior, sau de produse care privesc exercitiul in curs, dar care nu se vor materializa decat ulterior. Vezi si Pasive tranzitorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activ tranzitoriu? Propune definitie

Poze Activ tranzitoriu

 • Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro elimina contaminantii regasiti in apa de baut

  Poza: Filtrele cu carbune activ de la Clack.ro elimina contaminantii regasiti in apa de baut

 • Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

  Poza: Look de Hollywood cu Rowenta Brush Activ’ Volume & Shine

 • Stagii de practică pentru studenții de la profilurile economic şi administrație publică

  Poza: Beneficii pentru studenții participanți în cadrul proiectului „Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV 2020!” - POCU/626/6/13/130823

 • Stagii de practică pentru studenții de la profilurile economic şi administrație publică

  Poza: Susținerea studenților din domeniile economic și administrație publică „Student activ – Profesionist de succes – PRO-ACTIV 2020!”-POCU/626/6/13/130823

 • Vezi toate pozele despre Activ tranzitoriu

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activ tranzitoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activ tranzitoriu. Definitiile termenilor despre Activ tranzitoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activ tranzitoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activ tranzitoriu.