LANSARE SITE LOCURI DE MUNCA

Locul desfasurarii: ONLINE

Organizator: SC ActivActon SRL

Pe de o parte, selectionam pentru intreprinderile care ne solicita serviciile, candidati ale caror profiluri sunt conforme cu carnetul de sarcini primit din partea acestora. Selectionam orice tip de profil pentru orice tip de meserie (referitor la recrutarea de manageri de top, in serviciile noastre intra si recrutarea tip “head hunting”).
Pe de alta parte, punem la dispozitia persoanelor aflate in cautare de slujba un site web care le permite depunerea de CV-uri care vor ajunge la angajatorii aflati in cautarea de noi colaboratori.
De asemenea, SC Activaction SRL propune servicii de formare profesionala in urmatoarele domenii:
Comert;
Management;
Dezvoltarea personalitatii.
Pentru companii, in ceea ce priveste recrutarile personalizate si formarile, nu ezitati sa ne contactati prin email, urmand stabilirea unei intalniri, in cadrul careia vom defini nevoile dumneavoastra, oferindu-va apoi solutia cea mai adaptata acestora.


STR TOAMNEI 105-107

Despre ACTIVACTION

Activaction este o agentie de recrutare si formare profesionala, care activeaza pe piata romaneasca din mai 2008. Printre clientii sai se numara Alcatel-Lucent, Cetelem, Renault Technologies Roumanie, etc. Activaction este o agentie full-service pe piata de resurse umane si ofera formari de personal în sectoarele comercial, management, primirea clientului, tehnici de vanzare, gestiunea timpului, etc. Activaction organizeaza de asemenea si team-buildinguri pentru clientii sai. Activaction are doua site-uri: www.job-activ.ro, pe care companiile pot depune gratuit un anunt de angajare, iar candidatii pot cauta printre anunturi si îsi pot depune CV-urile, si www.form-activ.ro, dedicat activitatii de training si formare, în care companiile client se pot informa despre formarile pe care Activaction le poate oferi.

Participare: Intrare libera