Active circulante

Definitie active circulante

un activ circulant este achizitionat sau produs pentru consum propriu sau in scopul comercializarii, o creanta aferenta ciclurilor de exploatare, de trezorerie sau echivalente de trezorerie a caror utilitate nu este restrictionata din aceasta categorie fac parte : - stocurile, inclusiv valoarea serviciilor prestate pt. care nu a fost intocmita fc. - creante - investitii pe termen scurt - casa si conturile la banca

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Active circulante? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul active circulante.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la active circulante. Definitiile termenilor despre active circulante cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la active circulante, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la active circulante.