O noua grupa de absolventi au obtinut certificatul 'Consultant in cariera GCDF'

Targu Mures - 10 septembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

La sfarşitul lunii August 2009 CCE Europe (Center for Credentialing end Education) a emis noi certificate Consultant în Carieră GCDF (Global Career Development Facilitator) România pentru absolvenţii programului de training GCDF al Active Labs.

O noua grupa de absolventi au obtinut certificatul 'Consultant in cariera GCDF'

Programul de training GCDF în urma căruia absolvenţii au aplicat şi obţinut certificatul GCDF s-a desfăşurat în Cluj Napoca, în perioada Martie - August 2009.

GCDF este un certificat care oferă publicului garanţia unor servicii de calitate în domeniul consultanţei în carieră şi are la bază programul de training care acoperă competenţe specifice practice. Certificatul este acordat de către CCE Europe (www.cce-global.org) şi administrat în ţara noastră de NBCC România (National Board for Certified Counselors) – www.nbcc.ro.

În urma programului de training GCDF, participantii au dobândit cunostinţe şi abilităţi practice care se înscriu în perimetrul a doisprezece arii de competenţă:

1. Teorii şi modele ale dezvoltării în carieră;
2. Abilităţi de sprijin in consiliere;
3. Diversitatea în consiliere;
4. Evaluarea în consilierea în carieră;
5. Tehnologia în consiliere;
6. Informare în piaţa muncii;
7. Abilităţi de căutare a unui loc de muncă şi plasament;
8. Training;
9. Dezvoltare / implementare de programe de carieră;
10. Promovare şi relaţii publice;
11. Aspecte etice şi legale in consiliere;
12. Supervizare in consiliere.

Urmatoarea grupa GCDF incepe in Octombrie 2009 la Bucuresti şi se desfăşoară pe perioada Octombrie 2009 - Aprilie 2010.

Active Labs, prin Iulia Sara - GCDF Master Trainer recunoscut de NBCC România şi certificat de CCE Europe - este autorizată să furnizeze programul de training GCDF conform curriculei oficiale GCDF România.
Pentru mai multe detalii despre Active Labs şi GCDF accesaţi http://www.activelabs.ro/GCDF/ sau contactaţi-ne folosind datele de mai jos.

Pentru detalii despre NBCC România accesati http://www.nbcc.ro.
Pentru mai multe informaţii despre GCDF România accesaţi http://nbcc.ro/ro/gcdf.

Despre Active Labs

Active Labs furnizeaza servicii de consultanta in cariera pentru persoane si companii, programe de dezvoltare a resurselor umane pentru mediul de afaceri si programe de training dintre cele mai specializate.
Oferim sprijin, pretuim increderea, respectam diversitatea si implementam competenta in fiecare relatie pe care o construim.
Iulia Sara, GCDF MT, TOT
GCDF Master Trainer, Partner - Active Labs
Tel: 0365 429 618, Fax: 0365 810 513, Cell: 0745 603 278,
iulia.sara[at]activelabs.ro, GCDF[at]activelabs.ro, [YM] GCDF_Romania,