Directia 5 si REDD'S va invita la doua concerte speciale de Ziua Indragostitilor: Valentine’s Love Story

BUCURESTI - 22 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Direcția 5: două evenimente de Valentine's Day la Teatrul Național și Cinema Patria ! REDD’S, Sprint Media și Bestmusic .ro te invită pe 11 februarie cu ocazia Zilei Îndrăgostitilor, la un eveniment cu totul și cu totul special oferit de una dintre cele mai iubite trupe de top românești, Directia 5!

Directia 5 si Redds va invita la Valentine's Love Story

Directia 5 si Redds va invita la Valentine's Love Story

În cadrul evenimentelor Valentine’s Love Story, Marian Ionescu și trupa Directia 5 vă promit un show cu totul și cu totul special la Teatrul Național din București, în cadrul unui eveniment dedicat unei zile deosebite pentru toți românii care iubesc.

Biletele la Valentine’s Love Story din data de 11 februarie (Teatrul Național București) se pot procura după cum urmează:

În format electronic pe www.iabilet.ro și www.bestmusic.ro cu reducere:

-   90 lei – în zonele B,C și în balcoane

-   140 lei – VIP și în cele 4 Loje

-   190 lei - Premium în fața scenei

Plătești cu cardul sau cu Paypal și primesti biletele direct pe e-mail. Le printezi sau vii cu smartphone-ul direct la intrare. Poți comanda de la 1 la 20 de bilete . Mai simplu de atât nu se poate!

În format fizic la casele de bilete de la Teatrul National și la Hard Rock Café (începând cu 22 decembrie).

Prețurile sunt:

-   100 lei – în zonele B,C și în balcoane

-   150 lei – VIP și în cele 4 Loje

-   200 lei - Premium în fața scenei

Al doilea eveniment Valentine’s Love Story” susținut de Directia 5 va avea loc pe 14 februarie, chiar de Valentine’s Day, la Cinema Patria din București! Biletele, la aceleasi preturi, se gasesc pe www.iabilet.ro, la Cinema Patria si la Hard Rock Café.

Valentine’s Love Story este un eveniment prezentat de Kanal D și Magic Fm, și organizat de Sprint Media și Bestmusic.ro.

Evenimentul este sponsorizat de REDD’S, berea preferată a femeilor  Iar pentru că februarie este luna iubirii, REDD’S dorește să le mulțumească femeilor pentru modul frumos în care își exprimă iubirea față de cei apropiați în fiecare zi. Îți provocăm curiozitatea și te invităm să urmărești pagina oficială de Facebook REDD’S pentru a afla cum poți câștiga bilete la eveniment.

http://www.facebook.com/reddsbeer

Parteneri Media: Adevărul, eva.ro, ele.ro, Ziare.com, cinemagia.ro, iConcert.ro, Urban.ro, Studentie.ro și 220.ro

Notă:

Ursus Breweries, parte agrupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.

SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali în productia de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci și aproximativ 70,000 de angajati în peste 75 de tări. Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft și Grolsch, precum și marci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Poland). SABMiller are de asemenea un segment în crestere de băuturi răcoritoare și este una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

Pentru mai multe informaţii despre Ursus Breweries vă rugăm să vizitați: www.ursus-breweries.ro sau www.desprealcool.ro