Hard Rock Cafe: Sesiunea de primavara a concertelor Bestmusic.ro

BUCURESTI - 17 decembrie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Dupa un 2012 plin de evenimente, Sprint Media si Bestmusic .ro anunta sesiunea de primavara a concertelor din Hard Rock Café.

Bestmusic.ro

Bestmusic.ro

 "Cel mai profesional sistem de ticketing din Romania, iabilet.ro, l-am descoperit in cadrul evenimentelor Bestmusic.ro"  

Marian Toma - Director companie de IT

Daca in anul care tocmai trece v-am oferit 16 concerte , din care 10 sold-out, 8 dintre ele organizate alaturi de Jack Daniels Studio No. 7, doar pentru primavara lui 2013 v-am pregatit 11 evenimente de top in probabil cea mai buna locatie pentru concerte live din Bucuresti: Hard Rock Café.

Biletele electronice sunt deja disponibile pe www.iabilet.ro, www.bestmusic.ro/bilete/, pe pagina de Facebook Hard Rock Café, pe aplicatia de mobil Cinemagia si pe zonele de bilete ale site-urilor partenere afiliate

Asa ca, incepand cu luna februarie ii veti putea vedea live pe: Smiley – 7 februarie 2013 Florin Chilian – 21 februarie 2013 Compact – 28 februarie 2013 Taxi – 7 martie 2013 Mihai Magineanu – 21 martie 2013 Bere Gratis – 28 martie 2013 Eric Martin (vocea Mr. Big) – 29 martie 2013 Vama – 4 aprilie 2013 Vunk – 11 aprilie 2013 Cuantune – 18 aprilie 2013

Alte evenimente Bestmusic.ro

Beatfactor Live Sessions in Berlin Venue - 2013

Pe 25 ianuarie 2013, va invitam in Club Control, Sala Berlin (str. Constanin Mille nr. 4) la o noua serie de evenimente oferite de Beatfactor.ro si Sprint Media - > Beatfactor Live Sessions. Primul eveniment din seria de 10 care vor avea loc in 2013 va fi alaturi de cunoscutul DJ german marca Gomma Records, MUNK (electro, deep house) iar invitati speciali sunt Gemini Bros (groovy sounds from Bucharest). Biletele vor fi disponibile in curand pe www.iabilet.ro si www.beatfactor.ro si vor avea pretul de 30 de lei. Mai mult detalii, in curand.

Valentine's Love Story cu Directia 5 la TNB

Pe 11 februarie, Sprint Media si Bestmusic.ro va invita la Teatrul National din Bucuresti la un concert cu totul si cu totul special: Valentine’s Love Story cu Directia 5 ! Marian Ionescu si trupa v-au pregatit o serie de surprize cu totul si cu totul speciale. Mai multe detalii, in curand!

Bestmusic.ro este cel mai mare site de muzica si going out din Romania insumand alaturi de Metalhead.ro si Beatfactor.ro, peste 1 milion de vizitatori absolut unici in fiecare luna, si peste 4 milioane de afisari.

Despre Active Soft

Bestmusic.ro este cel mai mare site de muzica si going out din Romania insumand alaturi de Metalhead.ro si Beatfactor.ro, peste 1 milion de vizitatori absolut unici in fiecare luna, si peste 4 milioane de afisari.