Noul Bestmusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti

BUCURESTI - 10 octombrie 2011

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Internet

Active Soft, lider in web publishing-ul romanesc, lanseaza, pe 6 octombrie, noua varianta a celui mai vizitat site de muzica din Romania - www.bestmusic.ro

Noul Bestmusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti

Active Soft, lider in web publishing-ul romanesc, lanseaza, pe 6 octombrie, noua varianta a celui mai vizitat site de muzica din Romania - http://www.bestmusic.ro

Bestmusic.ro, lider pe piata muzicala online inca din 2006, pune accentul in noua sa varianta pe muzica romaneasca. Prin contractele semnate cu toate casele de discuri majore romanesti (Media Pro, Electrecord, CAT Music si multi altii), site-ul ofera comunitatii acces la aproape toate piesele muzicale atat la ascultare (gratis) cat si la vanzare.

Prin magazinul sau online de pe www.triplu.ro, Bestmusic ofera cele mai noi albume ale artistilor romani in voga.

Si ca bonus, sistemul de radio online permite utilizatorilor de a asculta muzica in sistem radio cu orice artist roman sau international, cu orice stil muzical, nelimitat si absolut gratuit !

Intra pe www.bestmusic.ro si alatura-te comunitatii ca sa poti trimite mesaje catre toti artistii romani, sa faci teste, sa urmaresti videoclipuri, sa citesti interviuri si sa fii in tema cu ultimele noutati.

Iar daca esti artist, contacteaza-ne si iti oferim o platforma unde poti deveni (mai) cunoscut, unde poti sa-ti vinzi muzica, unde poti sa tii legatura non-stop cu fanii tai si poti chiar sa-ti gasesti concerte live oriunde in tara sau afara.

Bestmusic.ro - Vocea Muzicii Romanesti !