ActiveWatch    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ActiveWatch

 • ActiveWatch. www.incluziune.activewatch.ro, noul site pentru angajarea persoanelor cu dizabilitati

  ActiveWatch

  Bucuresti - 20 May 2010

  Comunicat de ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei

  ActiveWatch – Agentia de Monitorizare a Presei lanseaza instrumentul online www.incluziune.ActiveWatch.ro adresat persoanelor cu dizabilitati in cautarea unui loc de munca, dar si angajatorilor in cautare de noi oportunitati de dezvoltare a efectiv ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre ActiveWatch

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ActiveWatch.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ActiveWatch. Informatiile despre ActiveWatch cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ActiveWatch, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ActiveWatch, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.