Activitati bancare autorizate

Definitie activitati bancare autorizate

transferuri de fonduri intre titularii de conturi emiterea de garantii si asumarea de angajamente tranzactii in cont propriu sau in contul clientilor cu instrumente monetare negociabile (cecuri, cambii, certificate de depozit) , valuta, instrumente financiare derivate, metale pretioase, valori mobiliare intermedierea in plasamentul de valori mobiliare si oferirea de servicii legate de aceasta administrarea de portofolii ale clientilor, in numele si pe riscul acestora custodia si administrarea de valori mobiliare depozitarea pentru organismele de plasament colectiv de valori mobiliare inchirierea de casete de siguranta consultanta bancara operatiuni de mandat

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activitati bancare autorizate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul activitati bancare autorizate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la activitati bancare autorizate. Definitiile termenilor despre activitati bancare autorizate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la activitati bancare autorizate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la activitati bancare autorizate.