Activitati bancare

Definitie activitati bancare

potrivit legii nr 58/1998 privind activitatea bancilor comerciale, acestea (atat persoanele juridice romane, cat si sucursalele unor banci straine) pot desfasura, in limita autorizatiei primite de la BNR, urmatoarele activitati: acordarea de credite contracterea de credite de pe piata interbancara si de la BNR operatiuni de factoring si scontarea efectelor de comert inclusiv forfetare emiterea si gestionarea instrumentelor de plata si de credit plati si decontari leasing financiar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activitati bancare? Propune definitie

Poze activitati bancare

 • Credite bancare pentru toti gorjenii - in luna cadourilor

  Poza: Credite bancare pentru toti gorjenii - in luna cadourilor

 • BAYER CREDIT - CONSULTANTA GRATUITA CREDITE BANCARE

  Poza: BAYER CREDIT - CONSULTANTA GRATUITA CREDITE BANCARE

 • Reflectarea proiectelor Vis de Artist in anul 2012

  Poza: Reflectarea proiectelor Vis de Artist in anul 2012

 • Activităţi desfăşurate în prezent în cadrul centrului Bucureşti-Ilfov

  Poza: Activităţi desfăşurate în prezent în cadrul centrului Bucureşti-Ilfov

 • Vezi toate pozele despre activitati bancare

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul activitati bancare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la activitati bancare. Definitiile termenilor despre activitati bancare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la activitati bancare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la activitati bancare.