Activitati cu risc major

Definitie activitati cu risc major

acele activitati care, prin caracteristicile lor, antreneaza un risc major pentru aparitia unei cereri de despagubire aceste activitati pot fi, in intelesul prezentelor conditii de asigurare: sporturi care implica zborul (altul decat cel in calitate de pasager), sporturi acvatice (cu motor), alpinism, scufundari acvatice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activitati cu risc major? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul activitati cu risc major.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la activitati cu risc major. Definitiile termenilor despre activitati cu risc major cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la activitati cu risc major, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la activitati cu risc major.