Activitati curente ale persoanei juridice

Definitie Activitati curente ale persoanei juridice

Sinonim - activitati ordinare ale persoanei juridiceOrice activitati desfasurate de o persoana juridica, ca parte integranta a obiectului sau de activitate, precum si activitatile conexe acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Activitati curente ale persoanei juridice? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Activitati curente ale persoanei juridice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Activitati curente ale persoanei juridice. Definitiile termenilor despre Activitati curente ale persoanei juridice cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Activitati curente ale persoanei juridice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Activitati curente ale persoanei juridice.