Actori incumbit onus probandi

Definitie Actori incumbit onus probandi

Expresie din limba latinasarcina probei incumba reclamantuluiAdagiu latin exprimand regula conform careia cel ce face o afirmatie in fata unui organ de jurisdictie trebuie sa o dovedeasca.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Actori incumbit onus probandi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Actori incumbit onus probandi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Actori incumbit onus probandi. Definitiile termenilor despre Actori incumbit onus probandi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Actori incumbit onus probandi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Actori incumbit onus probandi.