actualtraining

Comunicate de presa si evenimente pe tema actualtraining

 • actualtraining. .

  actualtraining

  Bucuresti - 16 septembrie 2021

  Comunicat de ACTUAL TRAINING SRL

  ACTUAL TRAINING SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” klucru20” proiect nr RUE 10639 înscris în cadrul Măsurii ” Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: granturi , masura2 , capitaldelucru , actualtraining

  Vezi toate comunicatele de presa despre actualtraining

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul actualtraining.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la actualtraining. Informatiile despre actualtraining cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul actualtraining, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la actualtraining, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.